Αναγνώστες

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Magazines'gifts - Δωράκια-καλλυντικά από περιοδικά!


Γεια σας κορίτσια ! Τί μου κάνετε; 

Εγώ καλά, αν και λίγο καμμένη από το σημερινό φθινοπωρινό μου μπάνιο στην Ψάθα! Η θάλασσα ήταν υπέροχη! Αλλά ο ήλιος πολύ ζεστός και κάηκα λίγο στο πρόσωπο! Tragic!!!
Πάρτε μία μικρή γεύση, καλοκαιρινή! 



Ήθελα σε αυτό το post, να σας δείξω τί όμορφα καλλυντικά πήρα 
από 3 περιοδικά αυτό το καιρό! 

1) Από το Madame Figaro Σεπτεμβρίου, πήρα ένα κραγιόν της Clinique σε ροζ σκούρα απόχρωση και ένα ρουζ με 2 αποχρώσεις , οι οποίες χρησιμοποιούνται και σαν σκιές!! Είναι πολύ καλής ποιότητας και διαρκούν πάρα πολύ! Εγώ τις φόρεσα σαν σκιές για ένα φυσικό μακιγιάζ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Την ανοιχτή την έβαλα κάτω από το φρύδι και την πιο σκούρα  σε όλο το κινητό βλέφαρο. Επίσης χρησιμοποίησα το προιόν και σαν ρουζ. Έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Το κραγιόν είναι πολύ απαλό στα χείλη και ενυδατικό.



2) Από το Celebrity Σεπτεμβρίου, πήρα ένα μανό της επαγγελματικής εταιρείας ''Fairy nails'' σε καφετί-καπουτσίνο, θα έλεγα , απόχρωση! Είναι από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις για φθινόπωρο- χειμώνα και χάρηκα πολύ που το πήρα. Το περιοδικό είχε βέβαια από 1 μανό σε διάφορες αποχρώσεις (μπορντώ, μπλε σκούρο, λευκό), αλλά αυτό το καφετί το ήθελα από την αρχή και το βρήκα τελικά..., ύστερα από  αρκετό ψάξιμο!


3) Προχτές καθώς πήγαινα τρέχοντας να προλάβω το λεωφορείο για την δουλειά, περνώντας από ένα περίπτερο, ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Τρέχοντας για την στάση, ''έπεσε'' το μάτι μου στο Marie Claire Οκτωβρίου, το οποίο περιείχε αυτά τα 3 μολύβια -γίγας! Αυτόματα γύρισα πίσω να αγοράσω το περιοδικό, χωρίς καν να έχω διαβάσει λεπτομέρειες! Μόλις το πήρα και πήγα να το πληρώσω στην κυρία του περιπτέρου, μού είπε πως είναι το τελευταίο, και πως έχει γίνει ανάρπαστο!! 
Περιττό να αναφέρω πως σε όλη την διαδρομή μέσα στο λεωφορείο, χάζευα τα μολύβια και σκεφτόμουν τι μακιγιάζ θα κάνω. Λίγα λόγια γι' αυτά.
Το ένα μολύβι είναι μολύβι ματιών και σκιά, σε καφέ και πράσινη- χακί απόχρωση, ακριβώς ίδιο χρώμα με τα μάτια μου.
Το δεύτερο είναι και αυτό μολύβι ματιών και σκιά, σε μπλε και θαλασσί απόχρωση.
Το τρίτο είναι μολύβι χειλιών και κραγιόν, σε κόκκινη και μπορντώ απόχρωση.
Φτάνοντας καθυστερημένη στη δουλειά,  έτρεξα στην τουαλέτα να δοκιμάσω το μολύβι κραγιόν! Ήταν τέλειο! Και επίσης αποτελεσματικό! Δεν έκανε κανείς παρατήρηση για την καθυστερημένη ώρα που έφτασα στο γραφείο!
Και τα τρία μολύβια είναι πολύ ωραία, είναι της  Marie Claire Basics, όχι κάποιας γνωστής μάρκας. Δεν περιγράφω άλλο (για όσες ασχολούνται με τα αθλητικά)!
 Απλά τα λάτρεψα!!! 


Πείτε μου κι εσείς κορίτσια, αν έχετε πάρει κάποιο από τα παραπάνω περιοδικά με τα δωράκια, ή κάποιο άλλο που μου διέφυγε! Καθώς και τις εντυπώσεις σας από τα προϊόντα!

Το επόμενο Post μου , θα περιέχει haul με προϊόντα που πήρα αυτόν τον μήνα!
Φιλιά πολλά!!!

11 σχόλια:

  1. egw phra to madame figaro alla me duo mano apo erre due.. pali kala pou vazoun kala dwrakia me tetoia oikonomikh krish... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά! Τα δωράκια αυτά είναι πολύ καλές ευκαιρίες!
      Το madame figaro που πήρες τι αποχρώσεις μανό erre due είχε;

      Διαγραφή
  2. Θέλω πολύ να πάρω το Madame Figaro γιατί έχει πολύ ωραία δωράκια! Πάντως, είναι κάπως ακριβούτσικα τα περιοδικά (5+€) αλλά αν έχουν ένα καλό δώρο που αξίζει, γιατί όχι;Ευχαριστούμε για το post αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζουν όντως κάποιες προσφορές!! Εγω ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  3. A na!!!Oriste kati pou den kanoun pote sthn Amerikh!!!Den exw vrei pote periodiko pou na exei dwro...Poso mou arese pou phgaina sto periptero me to pou evlepa oti kapoio periodiko dinei kati pou mou aresei, mou eleipse auto!!!

    p.s Akomh exete zestes eseis???????Anteeee...zhleuw...thelw kai egw ftinopwrino mpanaki!!!Filakia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πάσχη μου! Δηλαδή στην Αμερική ούτε τα περιοδικά ουτε οι εφημερίδες δεν έχουν κάποιο δωράκι; Κρίμα.
      Ναι, έχει ζέστες ακόμα, ευτυχώς!! Το βραδάκι βεβαια έχει λίγη ψυχρούλα!
      Έλα όποτε θες να πάμε για μπανάκι! Χι χι!
      Φιλάκια, καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  4. Τα δωράκια από Clinique τα έχω πάρει την προηγούμενη φορά που τα έδινε το συγκεκριμένο περιοδικό και τα έχω καταχαρεί :)
    Τώρα πήρα το Marie Claire!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το Marie Claire το πηρα και εγω.τα μολυβια πολυ ωραια αν και τοσο εντονο κοκκινο στα χειλη δεν το συνηθιζω.Των ματιων θα τα φορεσω πολυ.καλοφορετα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ραφαλένα!Οντως εντονο το κόκκινο, αλλά πολύ εντυπωσιακό!! Να σου πω ούτε εγώ το συνηθίζω πολύ, αν και μου αρέσει πολύ να το βλέπω φορεμένο! Σ' ευχαριστώ, επίσης!

      Διαγραφή
  6. αχ θελω το marie claireeeeee!και το madame figarο που εχει δωρα lancome!!!Αυριο μαλλον θα την κανω την αμαρτια! Φιλακιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή