Αναγνώστες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Grande Haul per Pupa Cosmetics

Huge haul for the Italian Cosmetics "PUPA Milano" -
Μεγάλο αφιέρωμα - με πλούσιο φωτογραφικό υλικό-
 στα αγαπημένα μου Ιταλικά καλλυντικά μακιγιάζ 
P U P A 


Γεια σας κορίτσια!! Τί κάνετε;; 

Σκεφτόμουν από καιρό να κάνω κάποια posts σχετικά με τα καλλυντικά που έχω χωρίζοντας τα κυρίως σε μάρκες. Ύστερα όμως από τυχαία πρόταση της φίλης beauty blogger Τόνιας, επίσπευσα το post αυτό!
Μία από τις αγαπημένες μου μάρκες είναι τα Ιταλικά καλλυντικά Pupa



Tα καλλυντικά αυτά τα βρίσκω στα Hondos center, Notos Galleries, etc., αλλά τα έχω παραγγείλει και από την Ιταλία, μέσω του site της Leonora Makeup. Το υπέροχο κουτί της αποστολής (βλ. κόκκινο που αναγράφει Leonora Makeup), συνοδεύουν και όμορφα δώρα, όπως δείγματα βάσης μακιγιάζ, κρέμες, αλλά και μεγαλύτερα δώρα, όπως η κόκκινη τσάντα που βλέπετε στην φωτογραφία πάνω αριστερά που αναγράφει και το όνομα της εταιρείας!

Ξεκινάμε λοιπόν το αφιέρωμα στην Pupa? 
Απολαύστε το!!

Φυσικά να αναφέρω πως όλα τα έχω προμηθευτεί με δικά μου χρήματα και δεν προωθώ την εταιρεία.

Τα PUPA τα αγαπώ όχι μόνο για την ποιότητά τους, αλλά και για τις υπέροχες συσκευασίες τους. Σου φτιάχνουν πραγματικά την διάθεση να τα βλέπεις. Αξίζει να τα έχεις στολισμένα! Δεν συμφωνείτε;


Όπως διακρίνετε, εκτός από μεμονωμένα προιόντα, έχω πάρει και κάποιες συλλεκτικές παλέτες σκιών, όπως η MUST HAVE KIT By Night, η οποία περιείχε εκτός από την παλέτα σκιών, και γκλος κόκκινο, και μικρή μασκαρα, και μαύρο eyeliner!



Από το Ιντερνετ, έχω αγοράσει την περιορισμένης κυκλοφορίας κολεξιόν makeup της διάσημης Ιταλίδας makeup artist & beauty blogger, Clio Zammateo.Η σειρά ονομαζόταν Clio for PUPA. Περιελάμβανε βάση ματιών σε βαζάκι (την οποία χρησιμοποιώ συνέχεια και κοντεύω να την τελειώσω!), lipgloss σε γήινη απόχρωση με τέλειο άρωμα ιταλικού καφέ (!) και μια παλέτα σκιών με 4 χρώματα και διπλό βουρτσάκι! 

Από τα Hondos Center, τα Χριστούγεννα είχα προμηθευτεί την παρακάτω παλέτα σκιών και lipgloss , με 2 βουρτσάκια, πολύ καλής ποιότητας, η οποία μοιάζει με τσαντάκι χειρός τύπου clutch.

Τέλος από παλέτες, είχα πάρει και την παρακάτω PUPA Doll, πάλι με σκιές σε καφέ αποχρώσεις και με ουδέτερα γκλος! Δεν είναι πολύ χαριτωμένη;;

Στην εταιρεία PUPA, κατά την γνώμη μου ξεχωρίζουν οι σκιές! Έχουν πολύ ωραία ιδιαίτερα χρώματα και χρησιμοποιούνται και με στεγνό και με βρεγμένο πινελάκι. 

 Τα μολύβια ματιών είναι πολύ μαλακά , και έχουν από την μια πλευρά τη μύτη και από την άλλη το σφουγγαράκι ώστε να χρησιμοποιοηθούν και σαν σκιές και για smoky eye.
 Επίσης πολύ ωραία είναι και τα μολύβια χειλιών που έχουν απόδοση γκλος, όπως το ροζ της φωτο στην απόχρωση 06. 





Οι μάσκαρες της εταιρείας έχουν πολύ ωραία βουρτσάκια για διαχωρισμό των βλεφαρίδων και για dramatic look. Η αγαπημένη μου είναι η Vamp, την οποία έχω πάρει σε τυρκουάζ απόχρωση!!
Τα κραγιόν της PUPA βγαίνουν σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την εποχή. Σε αυτό βέβαια ακολουθεί κι η συσκευασία τους η οποία πάει πάντα με το concept της κάθε κολεξιόν. 





Συνεχίζουμε με τα ρουζ και τα bronzer! 

 Και το ρουζ και η τερρακότα  που έχω στην συλλογή αποτελείται όχι από 1 χρώμα, 
αλλά από τρία η καθεμιά. 
Το ρουζ έχει ένα ροζ ανοιχτό για πιο διακριτικές εμφανίσεις και ένα πιο σκούρο κάτω για πιο βραδυνές. Ενδιάμεσα έχει το highlighter σε χρυσή απόχρωση. Απλά τέλειο! 
Η terracotta έχει τρία χρώματα τα οποία χρησιμοποιούνται είτε μεμονομένα είτε όλα μαζί ανακατεύοντάς τα με το πινέλο. Το αποτέλεσμα;; Απίθανο!! 
Εγώ τα χρησιμοποιώ και σαν σκιές!
Τελειώνοντας, να μην παραλείψω τα μανό της εταιρείας PUPA!!! Τα λατρεύω. Για μένα είναι τα καλύτερα! Με μία μόνο στρώση (βλ. φωτο), έχουν τέλειο χρώμα, μεγάλη διάρκεια και τέλεια εφαρμογή!! Επίσης πολύ ευχαριστημένη είμαι και από την βάση νυχιών, αλλά και από το top coat.



Αυτά ήταν τα καλλυντικά μακιγιάζ της Pupa, που έχω στην συλλογή μου. Σας άρεσαν;
 Ανυπομονώ να πάρω κάποια σκιά και από τη νέα Φθινοπωρινή σειρά 2012-13 , 
Pupa China Doll.

Αυτά!! 
Ελπίζω να μην σας κούρασα! Περιμένω εντυπώσεις σας, καθώς και να μοιραστείτε μαζί μου αν έχετε δοκιμάσει αυτήν την μάρκα και τί γνώμη έχετε. 
Φιλιά πολλά σε όλες!!!



18 σχόλια:

  1. Ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρία και βλέποντας τις φωτο θα ήθελα πάρα πολύ! Σίγουρα θα την αναζητήσω... Από τομές πως πάνε;Πάντως πολύ πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σίγουρα να τα δοκιμάσεις! Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη! Από τιμές είναι πολύ λογικές! Ευχαριστω για τα καλά σου σχόλια.

      Διαγραφή
  2. Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για το post είναι όλα υπέροχα ζηλεύω και σίγουρα θα δοκιμάσω και θα τα αναζητήσω στο HONDO έχεις και εσύ πάρα πολλά και ποίο πολύ μου άρεσαν οι σκιές πωππωπω τι χρώμματαααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τονάκι μου, ελπίζω να σε κάλυψα! Μόλις πάρεις και τα δικά σου PUPA , περιμένω το δικό σου post!

      Διαγραφή
  3. και εγω αγαπω Pupa! τοσο χαριτωμενες συσκευασιες και καλης ποιοτητας καλλυντικα. καλοφορετα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. para polu wraia ta proionta,i sillogi tous einai apo polu wraia xrwmata!
    prwti fora ta blepw ayta ta kallintika alla exw enthousiastei!Mou aresei polu to blog sou,exw grafw pio polu gia moda kai mou aresei na enimerwnomai kai gia to makigiaz apo alla blog kai to diko sou einai sigoura anamesa se ayta!tha xarw na peraseis kai apo to diko m!

    www.fashionrailways.com

    filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια για τις αγορές σου αλλά κ για την Pupa είναι περιττά. Ένα έχω να ρωτήσω: τι σχέση έχεις με Ιταλία;;;; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ciao Korina! Βλέπω έχεις και ιταλικό blog!Εκανα join και στα 2!
      Τα ιταλικά και την Ιταλία, γενικότερα, απλά τα αγαπώ!
      Έχω σπουδάσει Ιταλικά, έχω ταξιδέψει Ιταλία και την έχω λατρέψει,
      κι η καλύτερή μου φίλη είναι Ιταλίδα. Αυτά! Εσύ;
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτησή μου!

      Διαγραφή
    2. Κ εγώ! Έρωτας η Ιταλία!!! Ιταλικά..απλά η ζωή μου ολόκληρη! Έζησα ένα χρόνο στο Τορίνο και πραγματικά είναι η αγαπημένη μου χώρα! Και εκείνη που μου ταιριάζει περισσότερο ως προς τον τρόπο ζωής!!!
      Οπότε, εμείς έχουμε πολλά κοινά. Ιταλία, beauty bloggers, Clio! αχαχα!!

      Να σε ρωτήσω; Απο το site της Leonora, πόσα πληρωσες μεταφορικά; Την είχα ρωτήσει παλιότερα, αλλά δεν θυμάμαι. Νομίζω μου είχαν φανεί ακριβά, αλλά ίσως δεν θυμάμαι καλά...

      Διαγραφή
    3. Γεια σου Κορινα μου!! Θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Ιταλία!Την λ α τ ρ ε ύω ! Στη Leonora νομιζω τα μεταφορικά αν θυμαμαι καλα (τελευτ. παραγγελία που έκανα ήταν τα Χριστούγεννα!), ειναι γύρω στα 7 ευρώ. Φιλια!

      Διαγραφή
  6. Τι μας κάνεις βρε Μαρία βραδυάτικα!:P
    Με γεια σου!Είναι όλα υπέροχα!:D
    Να σε ρωτήσω λίγο: τα κραγιόν & οι σκιές της Pupa πόσο κοστίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Δέσποινα! Να σαι καλα. Ευχαριστώ!
      Είναι σε πολύ καλές τιμές τα προϊόντα. Θα τσεκάρω την καινούρια κολεξιόν μόλις πάω στα Hondos, γιατί θέλω κάτι να πάρω από την σειρά, και θα σου πω!!

      Διαγραφή
  7. Όλα είναι τέλεια τα θέλω όλα.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχ και εγω τρελη με την ιταλια.εμεινα 3 χρονια και μακαρι να εμενα και περισσοτερα.υπεροχη συλλογη εχεις τι να λεμε.μου αρεσουν πολυ τα pupa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ραφαλένα!! Ευχαριστώ την μαζεύω 2 χρόνια περίπου αυτήν την συλλογή, αλλά έχω ρίξει πολύ χρήμα... Ας όψεται όμως το γεγονός ότι τα αγαπώ πολύ τα PUPA! Αχ Ιταλια= Ερωτας!!!

      Διαγραφή