Αναγνώστες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

KIKO ITALIAN COSMETICS

An Unboxing Haul: KIKO Cosmetics from Italy

Την αγάπη μου για τα ιταλικά προιόντα την έχω δηλώσει! Εκτός από την εταιρεία PUPA, από τις αγαπημένες μου είναι και η ΚΙΚΟ. Καταπληκτικές συσκευασίες, ποιοτικά προιόντα, και σε λογικές τιμές. Για τους λόγους αυτούς δεν θα μπορούσα να μην αγοράσω κάτι από την νέα κολεξιόν για την άνοιξη - καλοκαίρι 2015 η οποία ονομάζεται Modern Vibes

Καταρχήν να σας δείξω σε τι ωραία τσάντα και πόσο περιποιημένα μού ήρθαν τα προιόντα! Φυσικά εγώ επέλεξα να έρθουν σε μορφή δώρου, με χρέωση 1,90 ευρώ.


 Βέβαια το δωράκι συνοδεύεται και από κάρτα με μήνυμα!
Η ποιότητα ακόμα και του χαρτιού είναι πολύ υψηλή! Είναι στο αγαπημένο μου χρώμα, το μωβ, σε συνδυασμό με ασημί γράμματα που αναγράφουν ΚΙΚΟ.
 
Στο πίσω μέρος της μιας κάρτας αναγράφεται και το όνομά μου!

 Και πάμε να δούμε τα προιόντα, τα οποία είναι τυλιγμένα σε σελοφάν με φουσκίτσες για να μην σπάσουν και σε κόλλα άσπρη που επίσης γράφει ΚΙΚΟ.


 1)Πήρα το τριπλό ρουζ Tri-bal Soul Baked Blush στην απόχρωση 02, στην τιμή των 14,90 ευρώ. Καταπληκτική συσκευασία από ξύλο! Μεγάλος καθρέφτης και τριπλό προιόν highlighter- blush - bronzer!! Το έχω ήδη δοκιμάσει και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!
 Η σειρά Modern Tribes έχει βγάλει και σειρά bronzer, τα Essential Bronzer Silky and smoothing maxi baked bronzer, αλλά έχω ήδη το συγκεκριμένο προιόν από πέρσι! Το μόνο που αλλάζει είναι η συσκευασία, η οποία φέτος είναι ξύλινη ενώ πέρσι ήταν πλαστική χρυσή, πάλι με τεράστιο καθρέφτη!

 2) Για την εφαρμογή αυτού του προιόντος, δεν θα μπορούσα να μην αγοράσω το πινέλο του, το Modern Tribe Face Brush , το οποίο μου κόστισε 14,90 euro. Είναι το καταλληλότερο πινέλο για οποιοδήποτε ρουζ ή bronzer, αλλά και για το συγκεκριμένο ρουζ που έχει 3 χρώματα. Τοποθετεί highlighter, ρουζ και τερακότα στην στιγμή! Πολύ ωραίο και αυτό και σαν ποιότητα, αλλά και σαν τιμή. Ξύλινο χερούλι με πολύ ωραία τρίχα.
 

 3) Ήθελα λόγω καλοκαιριού να μην πάρω μαύρο ή καφέ μολύβι για τα μάτια. Γι αυτό επέλεξα από την ίδια κολεξιόν το μωβ "Savanna Violet".  Ένα graphic Ritual Kajal στην τιμή των 5,90 ευρώ. Πέρσι πήρα ένα καζάλ μπλέ και είναι το αγαπημένο μου! Φοβερά μαλακό khol μολύβι!

 4) Αν τυχόν κάνετε αγορές από την ΚΙΚΟ, επιβάλλεται, κατά την γνώμη μου, να αγοράσετε βερνίκια της! Δοκίμασα πέρσι, πρώτη φορά, βερνίκια της ΚΙΚΟ και μου άρεσαν πολύ! 
Φέτος πήρα το καταπληκτικό μπλε electric χρώμα, No. 336, μόλις 2.50 ευρώ!

 5) Τέλος, από την μόνιμη σειρά της ΚΙΚΟ, επέλεξα ένα πινέλο για το foundation, το νούμερο 107, Concave face brush for foundation, στην τιμή των 12,90. Επίσης πολύ απαλό και σε εξαιρετική ποιότητα!




Αυτές ήταν οι αγορές μου από την ΚΙΚΟ Cosmetics. Ελπίζω να σας άρεσαν και να σας έδωσα ιδέες αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία καλλυντικών. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τα προιόντα και από την εξυπηρέτηση και σας την συνιστώ.

Φιλιά σε όλες,
χχχ,
Maria.


15 σχόλια:

  1. αχ,τα αγαπώ!από τις σειρές της αυτές δεν έχω πάρει ακόμα κάτι αλλά πιστεύω στο μέλλον να το κάνω.Πρ'οσφατα πήρα 4 σκιές μονές και το κονσίλερ που το αγαπώ.
    Κρίμα να μην ανοίγει κι εδώ ένα κατάστημα βρε παιδί μου.
    Έχουν εξαπλωθεί ως την Αμερική κι εμείς πουείμαστε δίπλα μόνο με παραγγελία?
    καλοφόρετα Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δομνικη μου! Ευχαριστώ πολύ! Ναι μακάρι να τα φέρουν και στην Ελλάδα, αφού τα αγαπάμε κ τα στηρίζουμε τοοσο!
      Φιλάκια! 💋

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφες οι συσκευασίες!! Θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να δοκιμάσω προϊόντα της KIKO γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλα πανέμορφα!! Μου έκαναν εντύπωση το τριπλό ρουζ αλλά και το συλλεκτικό πινέλο, έχει πολύ πρωτότυπο σχήμα! Καλοφόρετα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου γλυκιά! Απίστευτα προϊόντα κ τα 2! Καταπληκτική απόδοση χρώματος το ρουζ, κ φοβερό πινελο! Ευχαριστώ πολύ! 💋

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες αγορές , με γεια και να τα χαρείς όλα.. Με ενθουσίασε το βερνίκι αλλά και το πινέλο για ρουζ .. Έχει απίστευτο σχήμα .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναζη μου, σε ευχαριστώ πολύ! Το βερνίκι ανυπομονώ να το δοκιμασω , αυτό το υπέροχο χρώμα! Το πινέλο πρωτότυπο κ βολικοτατο!
      💋 φιλιά!

      Διαγραφή
  5. ΟΛα πολυ ομορφα να τα χαρεις... τα πινελα φαινονται υπεροχα!
    φιλια πολλα
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω αποκτήσει κάποιο προϊόν από την Kiko ακόμα, αλλά θέλω πολύ! Αυτές οι limited σειρές έχουν φοβερό design! Υπέροχα όλα! Να τα χαρείς!!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αναστασία μου! Είναι πολύ καλά προιόντα και όμορφα! Να αποκτήσεις σύντομα κάτι από αυτά σου εύχομαι!
      Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Τα ζήλεψα όλα, ΟΛΑ όμως!! Καλά το τριπλό ρουζ έχει φανταστική συσκευασία, μου αρέσει πάρα πολύ! Με γεια σου Μαράκι μου, να τα χαρείς :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί μας το κάνεις αυτό βραδιάτικα; Είναι όλα υπέροχα κρίμα που δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα! Τα θέλω όλα!
    Marylooo
    Από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή