Αναγνώστες

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Haul: Αγορές Korres από ηλεκτρονικό φαρμακείο!

Haul: Αγορές από το ηλεκτρονικό φαρμακείο
 Pharmakeio - Store!

Σας χαιρετώ με ένα haul που αποτελείται αποκλειστικά από νέα προιόντα του Κορρέ! 
Αγαπάμε Korres και στηρίζουμε πάντα ελληνικές εταιρείες!  
 Πήρα 2 σετάκια από την σειρά "SANTORINI VINE"! Όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει τα προιόντα της συγκεκριμένης σειράς, πρέπει να το κάνετε!! Μυρίζουν καταπληκτικά! 
Το πρώτο σετάκι αποτελείται απο το γαλάκτωμα και το αφρόλουτρο της μυρωδιάς της Σαντορίνης και το 2ο, στο μπλε κουτί, αποτελείται από την κολόνια και το αφρόλουτρο. Το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα τα δοκίμασα και πέρσι που προτοκυκλοφόρησαν! Τα αγόρασα και τα ξανααγόρασα! Το eau de cologne είναι νέα κυκλοφορία και το πρώτο πράγμα που είπα μυρίζοντάς το και εφαρμόζοντάς το ήταν ότι ποτέ δεν θα ξεμείνω από αυτό το άρωμα! Το αγάπησα πέρσι και χαίρομαι που η ευχή μου έγινε πραγματικότητα και κυκλοφόρησε φέτος και στην μορφή της κολόνιας! Εύχομαι να βγει και σε parfum και σε πολλές ακόμα μορφές! 
Πραγματικά , επειδή κατάγομαι και από την Σαντορίνη, μυρίζει όντως το νησάκι μου! Μου θυμίζει παιδικές αναμνήσεις, ανέμελες οικογενειακές διακοπές στο νησί με το αδερφάκι μου και με  τους πολυαγαπημένους και αείμνηστους γονείς μου. Μυρίζει καλοκαίρι και σταφύλι! 
Συγχαρητήρια στον Korre!

 Από τις νέες κολόνιες, πήρα επίσης την Summer Wood! Επίσης καλοκαιρινό άρωμα, λίγο πιο ουδέτερο, μπορεί να φορεθεί και από άνδρες! Ο σύζυγός μου βέβαια είναι επίσης κολλημένος με το άρωμα της Σαντορίνης και έχει ήδη αγαπημένο από πέρσι το αφρόλουτρο!
Την μασκούλα ματιών με αγγούρι την ήθελα από καιρό! Όμως όποτε ήθελα να βάλω παραγγελία σε ηλεκτρονικό φαρμακείο ήταν πάντα σε έλλειψη. Αυτήν την φορά στάθηκα τυχερή και την βρήκα σε απόθεμα!!
 Τέλος, αγόρασα το σετ για γαλλικό μανικιούρ του Korre , το οποίο περιλαμβάνει το άσπρο βερνίκι στην απόχρωση 00 White, το απαλό και γλυκό ροζ στην απόχρωση 08 Candy Scalop, καθώς και 50 ταινίες για ένα πολύ εύκολο french manicure!


Στο πίσω μέρος της πανέμορφης μαύρης συσκευασίας, αναφέρονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες για το γαλλικό μανικιούρ.


 Και εδώ βλέπετε το αποτέλεσμα!


Να μην παραλείψω να σας δείξω και τα δειγματάκια που μου έστειλε το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmakeio-Store, τα οποία είναι 4 προιόντα Avene και 1 της Frezyderm.

 Να σημειώσω ότι την παραγγελία μου την έβαλα Παρασκευή και μου ήρθε Δευτέρα, με δωρεάν αντικαταβολή, σε αγορές άνω των 39 ευρώ! Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλές τιμές και πολύ χαμηλότερες από άλλα ηλεκτρονικά φαρμακεία! Μπράβο, συνεχίστε έτσι! 
Το φαρμακείο μπορείται να το βρείτε φυσικά και στο Facebook!

 Ήδη ετοιμάζω την επόμενη παραγγελία μου για ακόμα περισσότερα "Σαντορινιά" αρώματα και τα υπόλοιπα eau de cologne.

 Αυτά από εμένα! Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω, παρακαλώ αναφέρετέ μου την γνώμη σας σε ένα σχόλιο! Η΄συστήστε ποιά κολόνια από τις υπόλοιπες του Κορρέ να δοκιμάσω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το άρθρο μου.
Φιλάκια σε όλες!!!

xxx,
Maria.

14 σχόλια:

  1. Σούπερ τα πραγματάκια σου, μεγιά σου!
    Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά.
    Τα αρώματα του Korre έχω δοκιμάσει μόνο σε δειγματάκια και πίστεψε με είναι όλες τέλειες. Δεν ξέρεις ποιες να διαλέξεις.
    Μόνο που δεν διαρκούν πολύ κι αυτός είναι ο λόγος που δε θα αγόραζα κάποιο άρωμα. :)
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Είναι όντως τέλειες οι κολόνιες του Κορρέ! Η Σαντορίνη που είναι η αγαπημένη μου, κρατάει περισσότερο από το Summer Wood.
      Φιλάκια.

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα όλα τα πράγματα που πήρες .. Με γεια να τα χαρείς όλα, το σετ για το γαλλικό είναι θεικο... φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
      Είναι όντως θεϊκό! Και κρατάει αρκετά για γαλλικό! Ήδη το έχω 5 ημέρες στα νύχια μου!

      Διαγραφή
  3. ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βρήκα την καλύτερη αντηλιακή για το πρόσωπο :/ έχω απελπιστεί! πφ! κολόνιες αποφεύγω να παίρνω γιατί δεν έχουν καθόλου διάρκεια πάνω μου, οπότε τζάμπα πράμα :/ Να τα χαρείς :* <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το πρόσωπο αντιηλιακές έχουν βγάλει διάφορες εταιρείες και σε ματ μορφή. Δοκίμασα της Carroten και μου άρεσε το αποτέλεσμα. Έχει και ελαφρύ μπεζ χρωματάκι.
      Οι κολόνιες όντως δεν έχουν πολύ διάρκεια, όπως και τα body mist, αλλά είναι ανάλαφρες και διακριτικές και γι αυτό τις προτιμώ το καλοκαίρι.
      Σε ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια πραγματακια, να τα χαρεις!
    Λατρευω τα προιοντα Κορρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελευθερία μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ τα αγαπώ πολύ! 💋

      Διαγραφή
  5. Λατρεύω τον Κορρέ και εννοείται ότι στηρίζουμε ελληνικές εταιρείες! ;) Πολύ ωραίες οι αγορές σου Μαράκι μου, το summer wood είναι και δική μου αγαπημένη μυρωδιά! Πολύ ωραίο το σετάκι για γαλλικό και το μανικιούρ που έφτιαξες μ'αυτό! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ! Φοβερές όλες οι κολονιες αυτες του Κορρε! Έχουν απίστευτες μυρωδιές! Το σετακι για γαλλικό ήταν κατι που μου έλειπε κ χαίρομαι που πήρα αυτό του Κορρέ, είναι τέλειο!

      Διαγραφή
  6. Τέλεια όλα τους!! Θέλω εδώ και καιρό να δοκιμάσω τις νέες κολώνιες του Κορρέ αλλά ακόμα δεν βρήκα την ευκαιρία.Φιλιά :)
    http://beautylittlesecretssd.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου! Σε ευχαριστώ πολύ! Να τις δοκιμασεις οπωσδήποτε! 💋

      Διαγραφή
  7. Και εγώ αγαπώ Korres και αυτό το σετάκι Santorini λέω να το δοκιμάσω!
    Πολύ όμορφο το blog σου,μόλις έγινα μέλος.Θα χαρώ να επισκεφτείς και εσύ το δικό μου.
    Φιλιά!!!
    http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δέσποινα! Σε ευχαριστώ πολύ! Να το δοκιμάσεις σίγουρα!
      Καλή επιτυχία στο ιστολογιο σου.

      Διαγραφή