Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Haulaki! Αγορές Essence & Catrice!

Καλησπέρα κορίτσια! 

Προ-Παρασκευή σήμερα κι η διάθεσή μας γίνεται καλύτερη!
 
Σε αυτό το post θα σας δείξω τί πήρα πριν λίγες ημέρες από τις πιο οικονομικές και γνωστές εταιρείες καλλυντικών, Essence και Catrice. 
Η πρώτη είναι πασίγνωστη και αγαπημένη, η δεύτερη λιγότερο γνωστή καθώς τώρα ήρθε στην Ελλάδα!


Ξεκινάμε με Essence! 
Πήρα τα 2 αγαπημένα μου lip balm, το κόκκινο που μυρίζει τσιχλόφουσκα και το πορτοκαλί που είναι σαν φρούτο. Το κόκκινο το έχω πάρει άλλες 4 φορές! Το αγαπώ! Το βάζω από το πρωί που θα ξυπνήσω και θέλω να ενυδατώσω τα χείλη μου.
 Συνήθως το πρωί δεν μπορώ να βάλω κάποιο προιόν για τα χείλη , γιατί με ενοχλεί η γεύση, αλλά με το συγκεκριμένο δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Για αυτό το λόγο είναι το αγαπημένο μου!!

Αγόρασα επίσης ένα νέο blush σε μορφή στικ σε μπεζ απόχρωση. Απλώνεται πολύ εύκολα και είναι αρκετά διακριτικό. Το βάζω συνδυαστικά με το bronzer Sun Club (blondes). Ταιριάζουν απόλυτα.
Για το συγκεκριμένο bronzer έχω ακούσει τα καλύτερα. Και μετά την χρήση του, το διαπίστωσα και η ίδια.



Αγόρασα επίσης ένα προιόν για τις παρανυχίδες. Είναι σε μορφή στυλό και για αυτό το βρήκα αρκετά εύχρηστο. Όπως επίσης και η μυτούλα που έχει κάνει πολύ εύκολη την τοποθέτησή του. 
Το αποτέλεσμά του δεν το έχω διαπιστώσει ακόμα. Ίσως χρειάζεται περισσότερο δοκιμή, για να σας πω σίγουρα αν ήταν μια καλή αγορά.


 Μια πολύ καλή αγορά που έκανα είναι αυτό το εύχρηστο gadget για το μανικιούρ. Στην αρχή λες, γιατί μπορεί να είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο; Κι όμως! Πολλές φορές κατά την διάρκεια του μανικιούρ όταν βιαζόμαστε ή όταν είμαστε λίγο απρόσεχτες, ίσως τυχαίνει να βάψουμε την επιφάνεια που ακουμπάμε το χέρι μας. Προσωπικά μου έχει τύχει να βάφω τα νύχια μου βιαστικά πριν την έξοδό μου, και να βάψω λίγο τον καναπέ (ουπς) !  Με αυτό απέφυγα τους λεκέδες από μανό!
Και ο δεύτερος λόγος που είναι εύχρηστο για μένα , είναι ότι έχω να ακουμπάω κάπου το χέρι μου και δεν χρειάζεται να το βάλω πάνω σε τραπέζι ή στο μπράτσο του καναπέ, όπου κάθομαι συνήθως για το μανικιούρ μου. Τα βάφω έχοντάς το και πάνω στο πόδι μου.




 Και πάμε στις αγορές από Catrice!

Αρχικά επειδή δεν γνωρίζω καλά τα προιόντα της εταιρείας (ακόμη!), πήρα μόνο 2 για να δοκιμάσω προιόντα χειλιών.
Αγόρασα ένα κραγιόν με σατινέ υφή, Νο 230 από την σειρά Ultimate Colour. Στο swatch  που έκανα στο χέρι μου, στο κατάστημα, φαινόταν μωβ- φούξια. Στα χείλη δυστυχώς είναι πάρα πολύ ανοιχτό και δεν έχει τόσο καλή απόδοση. 

Αντίθετα το μολύβι είναι όπως και το χρώμα της συσκευασίας του. Ένα έντονο φούξια χρωματάκι!




Εσείς έχετε αγοράσει κάποιο από αυτά τα προιόντα; Τί έχετε να μου προτείνετε από την Catrice?

Αν σας άρεσε το άρθρο μου, για περισσότερα νέα posts, 
μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή, για να είμαστε σε επαφή!

Αυτά από εμένα. 

xxx,
Μαρία.

8 σχόλια:

  1. τέλεια μεγειά!!!!!αυτό το γκάτζετ έχει πολύ πλάκα, όμως η αλήθεια είναι πως χρειάζεται!!!!!!θα το ψάξω και εγώ χιχιχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρα μου ειναι χρησιμο πραγματικα. αν κ δεν σου πολυ γεμιζει το ματι στην αρχη! Φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα τους.Θέλω πολύ να δοκιμάσω προϊόντα catrice αλλά δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα στα hondos της πόλης μου.
    Φιλιά πολλά Sofia :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντινα μου σ ευχαριστώ! ευχομαι συντομα να μπουν σε ολα τα καταστηματα γιατί ειναι πολυ οικονομικα. κι απο το λιγο που εχω διαβασει, πολλες bloggers ειναι fan της catrice. Φιλιά, να σαι καλα!

      Διαγραφή
  3. Μεγεια σου...το κραγιονακι φαινεται τελειο.πολυ ομορφο χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα πραγματάκια πήρες!Με γεια!Το bronzer το έχω κι εγώ αλλά με shimmer μέσα...Το μολύβι και το κραγιόν έχουν πολύ ωραία χρώματα!Κρίμα που δεν σε βόλεψε τελικά γιατί θα κάναν πολύ ωραίο συνδυασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την catrice που μπορω να την βρω στην αθηνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή