Αναγνώστες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα πιο αρωματικά και χαριτωμένα lip balms!

Τα πιο αρωματικά lip balms 
για την φετινή άνοιξη 2013: Review!!!

Καλησπέρα σας κορίτσια! 
Σήμερα ο καιρός, τουλάχιστον εδώ στον Πειραιά, ήταν αρκετά ανοιξιάτικος! Για αυτόν τον λόγο, για κάτι επίσης  ανοιξιάτικο και όμορφο θα σας μιλήσω στο σημερινό μου post! Είναι τα πιο τέλεια, αρωματικά, χαριτωμένα, με τέλεια και πρωτοποριακή συσκευασία, lip balms που έχω δοκιμάσει ποτέ!! 
Μυρίζουν υ π έ ρ ο χ  α ! 
Και δεν είναι άλλα, από αυτά των H & M
τα οποία αγόρασα πριν μια εβδομάδα περίπου.


Αγόρασα και τις 4 μυρωδιές που κυκλοφορούσαν (στο κατάστημα του Πειραιά τουλάχιστον): 1) chocolate, 2) raspberry sugar, 3) vanilla & 4) yummy candy!
 Αρχικά ήμουν να πάρω μόνο το ένα, αλλά η πωλήτρια μου είπε πως είναι περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή και πως αν μου αρέσουν δεν θα μπορώ να βρω τα υπόλοιπα μετά. Έτσι με έπεισε και τα πήρα όλα! 
Η τιμή τους μόλις στα 1,95 ευρώ! Ποσότητα 7g. Λήξη προιόντος στους 18 μήνες.
Δεν έχουν χρώμα. Είναι διάφανα. Η μυρωδιά τους σε ταξιδεύει! Θες συνεχώς να τα μυρίζεις! Μυρίζουν εκπληκτικά! Είναι σαν να ανοίγεις ένα μπουκάλι μοσχομυρωδάτο αφρόλουτρο από τα Body Shop και να μην χορταίνεις να τον μυρίζεις! Η οσμή τους έντονη, αλλά δεν προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση. 
Κάθε άρωμα είναι ακριβώς αυτό που αναγράφεται. 
Το chocolate (μπεζ συσκευασία με καφέ γράμματα) θυμίζει την μυρωδιά των προιόντων της σοκολατένιας σειράς των Body Shop.
Το raspberry sugar (έντονο φούξια κουτί με κίτρινα γράμματα) επίσης το ίδιο, αλλά μου θυμίζει λίγο και το Liposan το σκούρο.
Το vanilla (πράσινο με λευκά γράμματα) έχει την τέλεια μυρωδιά της βανίλιας, που οι περισσότερες λατρεύουμε και προτιμάμε.
Τέλος είναι το αγαπημένο μου! Το yummy candy (πορτοκαλί με άσπρα γράμματα), το οποίο μυρίζει AKΡΙΒΩΣ την τσιχλόφουσκα Big Babol
Αν έχετε δοκιμάσει το κόκκινο lip balm από τα Essence, το οποίο μυρίζει και αυτό τσίχλα και σας αρέσει,
 τότε το συγκεκριμένο θα σας ξετρελάνει!!!

Οι συσκευασίες τους όπως βλέπετε, είναι σε πολύ όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα. Το κουτάκι είναι μεταλλικό (!!) και συρταρωτό! Χωράει παντού! Τέλειο;!



Επίσης στο ίδιο stand με τα lip balms αυτά, υπήρχε σε κοραλλί χρωματάκι ένα Lip gloss και ένα μανό στην τιμή των 0,95 ευρώ. 
Πώς να αντισταθείς σε τόσο γλυκές συσκευασίες;
Το gloss είναι 6.5 ml και ονομάζεται Coral. Έχει ένα ελαφρύ κοραλλένιο χρωματάκι και μυρίζει κι αυτό πολύ ωραία, σαν πεπόνι! Η μυρωδιά του μοιάζει αρκετά με κάποια γκλοσάκια από την εταιρεία Oriflame. Και το καπάκι της συσκευασίας του είναι σαν καραμέλα! 
Τέλος, το μανό είναι στην απόχρωση Play it Coral, No. 44425, είναι 5 ml, στοιχίζει και αυτό 0.95 ευρώ και το χρωματάκι του είναι ένα ωραίο ανοιξιάτικο κοραλλί.

Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου αυτές; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα;

Αν σας άρεσε η ανάρτησή μου, παρακαλώ, ελάτε στην παρέα, κάνοντας subscribe στο blog μου. Θα χαρώ πάρα πολύ να επικοινωνούμε!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Τα λέμε σύντομα!



18 σχόλια:

  1. Tα είδα κι εγώ και όντος μυρίζουν τέλεια!!
    Δεν το ξερα ότι είναι limited edition!!Έπρεπε να πάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λινα μου ναι ειναι τέλειο το άρωμά τους! Μπορεί να τα βρεις σε κάποιο κατάστημα!

      Διαγραφή
  2. Αχ το Yummy candy το πήρα και εγώ...το λατρεύωωωωωωωωω θέλω να το φάω μυρίζει τσιχλόφουσκα πολύ έντονα.Το μόνο αρνητικό του είναι ότι πρέπει να βάζεις το δάχτυλό σου μέσα...προσωπικά όμως...λίγο με νοιάζει :-)

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα μπροστα σε αυτή τη τέλεια μυρωδια, τι νοημα εχει το πώς θα το εφαρμόσουμε; Ισα ισα που μυριζει και το δαχτυλο ωραια! :)

      Διαγραφή
  3. με ξεσήκωσες τώρα,πολύ ωραίες συσκευασίες και σου μένει και το κουτάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το κουτακι μετά θα ναι οτι πρεπει για κοσμηματακια!

      Διαγραφή
  4. apla tha to kanw share sto google+.... :) wraio post! pfff eprepe na parw k egw!!! me geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ όμορφα και παρά πολυ φτηνά θα πάω να πάρω σίγουρα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τα πάρω οπωσδήποτε!!!
    Σε προσκαλώ και εγώ στο δικό μου μπλογκ http://laviestsuperbe.blogspot.gr/2013/02/no-matter-where-you-run-u-just-end.html?showComment=1361709229674#c3488113097639236574

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ θελω κ εγω!!!Λετε να εχουνε μεινει στη Θεσσαλονικη?? τελειο ποστ!

    http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω καθολου για Θεσ/κη, δυστυχως. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

      Διαγραφή
  8. όχι όχι.... αυτό το post ειναι ΠΕΙΡΑΜΟΣ! είμαι lip balm addict! Δεν θέλω κ πολύ... νομίζω θα πάω...ελπίζω να τα βρω! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες κανε και εσύ το ίδιο..θα χαρώ πολύ να τα λέμε και να ανταλάσσουμε απόψεις..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή