Αναγνώστες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Body Shop Greece- Haul!

Body Shop Christmas products' haul 
and more!

Σε αυτό το post μου θα ήθελα να σας μιλήσω για την εμπειρία που είχα στα Body Shop Πειραιά, σε ένα ραντεβού που μου είχε κλείσει η κυρία Καλδή Δήμητρα (Marketing and Communication Manager των The Body Shop Greece) και την ευχαριστώ ιδιαίτερα, για να γνωρίσω τα νέα προιόντα της εορταστικής σειράς, αλλά και να μου προσφέρουν ένα δωρεάν μακιγιάζ με τα νέα προϊόντα και χρώματα για τα φετινά Χριστούγεννα! 




Το ραντεβού μου ήταν για τις 4μμ και έφυγα από το μαγαζί στις 6μμ,αναγκαστικά  λόγω του ότι έπρεπε να πάω στη δουλειά.  Διαφορετικά θα καθόμουν ακόμα ώρες!
Πέρασα Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!! 
Σαν να είχα πάει σε Χριστουγεννιάτικη Ρεβεγιόν! Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο ξέγνοιαστα. Τόση υπέροχη φιλοξενία και από την κυρία Ντέπυ- την Make Up Artist, και από την συνάδελφό της. Η κ. Ντέπυ ήταν συμπαθέστατη, χαμογελαστή, αναλυτικότατη με την περιγραφή των προιόντων, σούπερ make up artist με ελαφρύ χέρι και πολύ ωραίο λέγειν. Αξίζει τα θερμότερα συγχαρητήρια!! 

 Και το πιο συγκινητικό της συνάντησής μας ξέρετε ποιό ήταν; Οτι πριν από 14 έτη περίπου,που ήμουν μαθήτρια Λυκείου, και ψαχνόμουν να αγοράσω τα πρώτα μου καλλυντικά περιποίησης και μακιγιάζ, είχα πάει στο ίδιο κατάστημα και με είχα μακιγιάρει η ίδια κυρία!!! Δεν είναι εκπληκτικό?! 
Και θυμάμαι τότε είχαν μαζευτεί κι άλλα κορίτσια στο κατάστημα από το σχολείο, και χάζευαν το τέλειο μακιγιάζ!! Δεν το ξεχνάω ποτέ! Ήταν το πρώτο μακιγιάζ που μου έκανε επαγγελματίας σε κατάστημα καλλυντικών ! Υπέροχες αναμνήσεις...! 

Ας πάμε στο παρόν όμως.
Από τα καλλυντικά που χρησιμοποίησε η κ. Ντέπυ, αγόρασα τα παρακάτω:


1) Την 4πλη παλέτα σκιών "4- smoky eyes" στην απόχρωση Moonstone, με χρυσαφί, καφέ -γκρι χρώματα. Ό,τι πρέπει για γήινα αλλά εορταστικά μακιγιάζ.
2) Το μολύβι ματιών "15 Eye Definer Shade: Copper Brown" σε καφέ -μπρονζέ απόχρωση,
3) Την χρυσο- μπρονζέ πούδρα σε μορφή περλών , "Dazzling Rocks shade: 01 Golden Copper" και τέλος
4) Την μάσκαρα "Divine & Multiply Mascara", η οποία ήταν δωράκι με την παλέτα σκιών.


Άλλα πραγματάκια που πήρα ήταν το σαπούνι σε άρωμα "Chocomania"
και από τις εορταστικές σειρές το λαδάκι χώρου "Ginger Sparkle- Home Fragrance Oil" με πιπεράτη μυρωδιά και το σετ δώρου από την σειρά "Vanilla Bliss", το οποίο περιέχει το σφουγγαράκι μπάνιου σε κίτρινο μπεζ χρώμα, το Shower Gel και το Body Butter.

Τέλος αγόρασα και 2  προϊόντα με πολύ όμορφες και ξεχωριστές μυρωδιές. Το λάδι σώματος, προσώπου και μαλλιών "Beautifying Oil" στο υπέροχο άρωμα της σοκολάτας,
και το νέο άρωμα της White Musk "Libertine"!












             Εκτός από διάφορα δειγματάκια που μου έδωσαν οι κοπέλες 
για να δοκιμάσω κρέμες προσώπου κλπ., 






μου έδωσαν και 2 δωράκια:
Το "Fuzzy Peach" Bath and Shower Gel 
και το "Raspberry" body butter.


Ευχαριστώ πάρα πολύ το κατάστημα Body Shop Πειραιά για όλα! Για την φιλοξενία, το κέρασμα με το ποτό μύρτιλο μόλις κάθησα για να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ, την άνεση που ένιωσα κατα την διάρκεια της "μεταμόρφωσης", το υπέροχο αποτέλεσμά του μακιγιάζ, τις φοβερές μυρωδιές και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Αλλά και  τα υπέροχα προιόντα που οι περισσότερες γνωρίζετε, τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που σου φτιάχνουν την διάθεση και τα όμορφα κουτάκια με τα δώρα -ιδέες. 
Αξίζει κι εσείς να κάνετε αυτό το ταξίδι μυρωδιών, υφών και χρωμάτων που είχα την ευκαρία να κάνω κι εγώ στο Body Shop!!!

Και μιας και μιλάμε για δωράκια, μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει στο ιστολόγιό μου, μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, με 2 απλούς και σύντομους όρους, να γίνετε μέλη στο blog μου και να αφήσετε ένα αριθμημένο σχόλιο κάτω από το post του giveaway 
(http://mariakhouri.blogspot.gr/2012/12/my-1st-giveaway-1.html με τα στοιχεία σας.

Ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε μαζί μου την όμορφη εμπειρία μου στα Body Shop.
Φιλάκια πολλά!


8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα πραγματάκια...μυρίζουν Χριστούγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυγερή μου σε ευχαριστω πολυ! Οντως, μυριζουν γιορτινα!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αχ! Μαρίλια μου! Κι αν καθόμουν κι άλλο, θα παρασυρόμουν ακόμα περισσότερο!!
      Είναι όλα τέλεια!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Σε ζηλεύω....Με γεια σου με όμορφα γιορτινά μακιγιάζ!!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα αγαπω γενικα τα body shop κ απο οοοολα οσα ειδα στο καταστημα η σειρα βανιλια με εχει κερδισει

    πολυ ομορφα τα λαδακια κ οι κρεμες σωματος
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια σου :)
    Η συγκεκριμένη παλέτα είναι τέλεια!!

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή