Αναγνώστες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Seventeen Cosmetics:Σεμινάριο Ομορφιάς!

Seventeen :Σεμινάριο Ομορφιάς 
Γεια σας κορίτσια!! 
Τι μου κάνετε;
 Καταρχήν πριν ξεκινήσω τα του post, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας, καθώς με δειλά βήματα, έφτασα και ξεπέρασα τα 100 άτομα που ακολουθούν το ιστολόγιό μου. Ετοιμάζω το πρώτο μου giveaway, που κάνω για να το γιορτάσω και για να σας ευχαριστήσω. 

Την περασμένη Δευτέρα (19 Νοεμβρίου) έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, στο "Savoy" , αν κάποιες το γνωρίζετε, το καθιερωμένο πλέον, σεμινάριο της Seventeen Cosmetics, για τις νέες τάσεις μακιγιάζ 
για την περίοδο Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012-13!

Αυτό το σεμινάριο της εταιρείας μου αρέσει πολύ, για αυτό το λόγο είναι και η 4η (!) φορά που παίρνω μέρος! Το σεμινάριο διαρκεί γύρω στις 2,30 ώρες και χωρίζεται σε 3 μέρη. Στον πλήρη καθαρισμό προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, στη σωστή βάση που πρέπει να κάνουμε στο πρόσωπό μας πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ, και τέλος στην παρουσίαση των σωστών βημάτων ώστε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο μακιγιάζ!

Λίγα λόγια για το κάθε μέρος του σεμιναρίου.
1) Καθαρισμός προσώπου: 




 Τα προιόντα που μας παρουσίασαν στον πρώτο μέρος αφορούσαν τον σωστό καθαρισμό προσώπου που πρέπει να κάνουμε το πρωί και το βράδυ πριν κοιμηθούμε. Άσχετα από το αν έχουμε μακιγιαριστεί ή όχι. Τα σωστά βήματα σύμφωνα με την σύμβουλο της εταιρείας, είναι προιόν για ντεμακιγιάζ ματιών, γαλάκτωμα ή σαπουνάκι και λοσιόν . Μία -δυο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε στο πρόσωπό μας peeling και μάσκα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Τέλος, βάζουμε την κρέμα ματιών και την ενυδατική κρέμα προσώπου.

2) Βάση πριν το μακιγιάζ:
         

Η σωστή βάση για να δημιουργήσουμε έναν όμορφο "καμβά" που μετά θα τον "χρωματήσουμε" , είναι το κρεμώδες make up ή η κρεμόπουδρα (compact), το κονσίλερ για τα μάτια και για τυχόν ατέλειες , και η πούδρα. Ύστερα βάζουμε την bronze πούδρα για κοψίματα και τις λάμψεις μας.

3) Το μακιγιάζ :

Στο σεμινάριο κάθε κοπέλα που συμμετέχει επιλέγει όποιο μακιγιάζ από τον οδηγό ομορφιάς της αρέσει να κάνει, ώστε να δοκιμάσει τα νέα προιόντα της εταιρείας και να δοκιμάσει, αν επιθυμεί , και νέα χρώματα. Εγώ επέλεξα το παραπάνω μακιγιάζ γιατί ήθελα να δοκιμάσω την νέα μάσκαρα σε απόχρωση καφέ- μπορντώ "Magic Definition", το μαύρο eyeliner και το νέο ματ κραγιόν.

  Τα χρώματα και τα προιόντα που  δοκίμασα είναι τα παρακάτω της φωτογραφίας:
Τέλος μας έδωσαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε ένα απολεπιστικό προιόν, μία μάσκα, καθώς και τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιήσαμε για να μακιγιαριστούμε στην διάρκεια του σεμιναρίου.


 


Όσες ενδιαφερόμασταν πήραμε και φυλλάδια για τις βαφές μαλλιών της εταιρείας Lorvenn, στην οποία ανήκει η Seventeen.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ τις βαφές αυτές τον τελευταίο χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη από το χρώμα και την διάρκειά του. Το μόνο αρνητικό για μένα που βάφω τα μαλλιά μόνη μου, είναι ότι δεν έχουν στην συσκευασία  τα διάφορα που έχουν άλλες μόνιμες βαφές. 
Το κουτί περιέχει μόνο το σωληνάριο της βαφής. 
Λείπουν τα υπόλοιπα, όπως π.χ. το μπουκαλάκι- απλικατέρ που περιλαμβάνει βαφή και οξυζενέ, τα γάντια, το σαμπουάν και την κρέμα για το λούσιμο, που περιέχεται σε άλλες συσκευασίες .

Πείτε μου κι εσείς αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα, ή αν έχετε πάει σε σεμινάριο της Seventeen, και ποιά είναι η γνώμη σας!

Φιλιά σε όλες, καλό Σαββατοκύριακο!!


3 σχόλια:

  1. Super!! Θέλω κι εγώ να πάω σύντομα!! :) Μαθαίνεις τόοοσα πράγματα!! Υπέροχο!! :)
    http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα παρακολουθήσει κι εγώ πέρσι ένα σεμινάριο της Seventeen στο Savoy!!! Είναι αρκετά καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή