Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Nail of the day- Το σημερινό μου μανικιούρ

Άνοιξη - Mani Friday

Καλησπέρα σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; 

Η Άνοιξη από αύριο - 21 Μαρτίου - μάς καλωσορίζει και επίσημα! 
Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου εποχή!
Πιστεύω πως αυτήν την εποχή όλες οι εταιρείες μάς έχουν ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα, καινοτόμα , με όμορφα χρώματα και αρώματα και εμείς απλά καλούμαστε να τα δοκιμάσουμε. Προσωπικά από τις 4 σεζόν, προτιμώ αυτή της άνοιξης.  Λατρεύω τα χρώματα που κυκλοφορούν σε νύχια, μακιγιάζ, σκιές, κραγιόν, αλλά και ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες κ.ο.κ. 

Έχω ήδη κάνει κάποιες αγορές νέων πολύ όμορφων προιόντων καλλυντικών , ρούχων και αξεσουάρ, τα οποία θα τα δείτε προσεχώς μέσα από το blog μου, αλλά  και από το instagram μου συχνότερα : (https://instagram.com/khouribeauty/).

Για να μπω λοιπόν στο ανάλογο mood, είπα να κάνω τα νύχια μου πιο ανοιξιάτικα με φωτεινά , χαρούμενα χρώματα. Επέλεξα αποχρώσεις του ροζ, μπλε - γαλάζιου, μαζί με λίγο γκλίτερ, που πολύ συχνά μου αρέσει να προσθέτω στο μανικιούρ μου, ως τελική nailart πινελιά!


Για το παραπάνω μανικιούρ, χρησιμοποίησα:

1) από τα Sephora το base - top coat ,

και από χρώματα, τα 3 C (Catrice - China Glaze & Ciate London):
 
2) από την Catrice το νούμερο 83 "All you need is pink", ένα ροζάκι με πολύ ωραία γυαλάδα,
3) από την China Glaze το νούμερο 1031 "Electric beat" , ένα πολύ γλυκό ανοιξιάτικο θαλασσί,
και  
4) από την Ciate London το νούμερο PP128 "London Baby", το γκλιτεράκι από το nail set "Nail Taxi", το οποίο το έχω πάρει επίσης από τα Sephora.


Εσείς πώς έχετε βαμμένα τα νύχια σας αυτόν τον καιρό;

Φιλιά σε όλες,

χχχ
Maria.



3 σχόλια:

  1. Τι ωραία, χαρούμενα χρωματάκια! :) Η άνοιξη όσον αφορά τα καινούρια προϊόντα είναι φοβερή, αυτή τη γύρη και τον κουλό καιρό να μην είχε θα ήταν τέλεια! #αλλεργίες Φιλάκια πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή